Omelet met gehakt en cavolo nero

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren met de melk los en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit per omelet 1/2 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak achter elkaar van het eimengsel zoveel omeletten als je nodig hebt. Houd warm onder een deksel op een bord.
  • 2 Verwijder ondertussen het vel van de Toscaanse worstjes. Rasp de gele schil van de citroen en pers de helft uit.
  • 3 Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak het worstvlees in 3 min. rul. Voeg de cavolo nero toe en bak nog 8-10 min. Breng op smaak met het citroenrasp, citroensap (1 el per 4 omeletten), peper en eventueel zout.
  • 4 Bestrijk de omeletten met de hummus en verdeel het groentemengsel erover. Klap dubbel, snijd schuin door en serveer direct.

Omelet met gehakt en cavolo nero is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Caldo verde (boerenkoolsoep op z'n Portugees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot met palmkool en rookworst recept
Bekijk recept
Broodje kip met pittige boerenkool
30 min
Bekijk recept
Noedels met palmkool en mango-kipspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept