Zoek
Borrelpaprika met blauwaderkaas
6
5 min
Albert Heijn
Snack
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 snoeppaprika's
120 g Hollandse blauwaderkaas (60)
6 plakjes katenspek
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het kapje van 6 snoeppaprika’s en verwijder de zaadlijsten.
2
Verkruimel de Hollandse blauwaderkaas en vul de paprika’s ermee. Omwikkel elke paprika met 1 plakje katenspek.
3
Leg de paprika’s met kapje in een ovenschaal. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven en serveer.
Borrelpaprika met blauwaderkaas is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Driekazenfondue
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept