Borrelpaprika met blauwaderkaas

6
5 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het kapje van 6 snoeppaprika’s en verwijder de zaadlijsten.
  • 2 Verkruimel de Hollandse blauwaderkaas en vul de paprika’s ermee. Omwikkel elke paprika met 1 plakje katenspek.
  • 3 Leg de paprika’s met kapje in een ovenschaal. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven en serveer.

Borrelpaprika met blauwaderkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept