Pompoen-wortelsoep met naan

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de oranje schil van ½ sinaasappel en pers de helft van de vrucht uit. Doe het sinaasappelrasp en -sap met de pompoen, wortel, bouillon, kokosmelk en currypoeder in een (soep)pan en breng op hoog vuur aan de kook. Laat 10 min. op middelhoog vuur met de deksel op de pan koken. Roer regelmatig.
  • 2 Bereid ondertussen de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem de pan van het vuur en pureer de soep met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de soep met de chips en het naanbrood.

Pompoen-wortelsoep met naan is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Milde vissoep op z'n Indiaas
15 min-
Bekijk recept
Gerookte tofu met naan en muhammara
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Naan met lamsworstjes en salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vélouté van zoete aardappelen met peren
20 min
Bekijk recept

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept