Tonijnsteaks met sperzieboontjes en pommes Duchesse

2
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi de tonijnsteaks en de sperzieboontjes
  • 2 Bak de tonijnsteaks 5 minuten in vloeibare margarine van Becel Aan iedere kant op gematigd vuur totdat beide kanten mooi bruin gekleurd zijn en de tonijn van binnen mooi rose is
  • 3 Wok de sperzieboontjes 5 minuten op hoog vuur totdat ze warm zijn
  • 4 Breng de tonijnsteaks en sperzieboontjes op smaak met peper en zout
  • 5 Bak de pommes duchesse in de oven op 180°C totdat ze mooi goudbruin krokant zijn
  • 6 Serveer de tonijnsteak op een bord samen met de sperzieboontjes en de pommes duchesse
  • 7 Garneer de tonijn eventueel af met wat verse dille

Tonijnsteaks met sperzieboontjes en pommes Duchesse is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Pommes duchesse
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Goudbruine pommes duchesse
30 min -
Bekijk recept
Pommes duchesse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept

Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn met korianderboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept