Hangop met vers fruit van Maris Uitbeijerse

4
20 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plaats de vergiet op de schaal. Maak de theedoek doornat met water, wring uit en hang vervolgens in de vergiet. Laat de punten over de rand naar beneden hangen.
  • 2 Schenk het pak yoghurt leeg in de vergiet. Pak de 4 punten van de theedoek en knoop deze aan bovenzijde samen. Nu lijkt het alsof de yoghurt in een knapzak zit.
  • 3 Zet het geheel circa 3 uur in de koelkast.
  • 4 Haal de hangop na 3 uur uit de koelkast en begin met het maken van laagjes in hoge glazen. Begin met een laagje fruit en daarna een laagje hangop. Ga zo verder totdat de glazen zijn gevuld.
  • 5 Bestrooi de glazen eventueel met poedersuiker en schenk er wat honing op.

Hangop met vers fruit van Maris Uitbeijerse is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker


Bietensalade met haring
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hangop met sesamkaramel en peer
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Hangop, muesli en appelchips
15 min
Bekijk recept
Stoofpeertjes met hangop
1uur- Nagerecht
Bekijk recept