Zoek
Gehaktbrood met yoghurtsaus
8
60 min-
Coop recepten
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr Duurzaam Varkensvlees half-om-half gehakt
1 ui, fijngehakt
1 teen knoflook, geperst
5 beschuiten, verkruimeld
150 ml den Eelder Volle Boerenyoghurt
2 el mosterd
1 halve geraspte citroenschil
2 el tijm
2 el bieslook, fijngeknipt
4 eieren
1 tl geraspte nootmuskaat
zout
peper
boter ۬
Voor de yoghurtsaus: 2 el mayonaise
100 ml crème fraîche
2 tenen knoflook, geperst
1 potje verse peterselie
1 potje verse bieslook
150 ml den Eelder Volle Boerenyoghurt
peper
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op۬180 graden Celsius.
2
Meng het gehakt met alle ingrediënten en kneed alles goed door elkaar.
3
Vet een cakevorm in met boter en doe het gehaktmengsel in de vorm.
4
Bak het gehaktbrood 35 minuten in de oven.
5
Haal het gehaktbrood daarna uit de oven en keer۬ de cakevorm om.
6
Snijd het gehaktbrood in dunne plakken.
7
Het gehaktbrood is zowel warm als koud te eten.
8
Maak de yoghurtsaus door alle ingrediënten te mengen.
9
Breng op smaak met zout en peper en voeg naar wens fijngehakte peterselie en bieslook toe.
Gehaktbrood met yoghurtsaus is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meatloaf
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept