Zoek
Champignoncurry
4
25 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram champignons
2 teentjes knoflook
2 groene Spaanse pepers
1 eetlepel gehakte koriander (vers of diepvries)
1 eetlepel currypasta of 1/2 eetlepel kerriepoeder
1 ui
150 ml kokosmelk
zout
25 gram boter of 1 eetlepel olijfolie of
zonnebloemolie
laurierblaadjes voor de garnering
Bereiding
1
Veeg of borstel de champignons schoon en halveer ze eventueel.
2
Maak de knoflook schoon
3
Halveer de pepers en verwijder de zaadjes
4
Pureer de pepers, koriander, currypasta, knoflook, gepelde ui, kokosmelk en zout naar smaak met een staafmixer of in een keukenmachine
5
Verhit de boter of olie in een pan, voeg de champignons toe en bak ze in 3 minuten goudbruin
6
Giet het gekruide kokosmengsel erover en stoof dit samen met de champignons zonder deksel op de pan in ca. 10 minuten gaar
7
Serveer de champignoncurry in éénpersoonsbakjes en garneer met laurierblaadjes
Champignoncurry is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Champignoncurry
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignoncurry
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignoncurry
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignoncurry
20-30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Champignoncurry
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignoncurry
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignoncurry
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Champignoncurry
20-30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept