1 Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Maak een roestvrije kom vetvrij door de schaal schoon te wrijven met een doorgesneden citroen.
2 Doe de eiwitten in de kom, voeg de kristalsuiker, een snufje zout en een paar druppels citroensap toe. Meng alles in de keukenmachine en sla het eiwit op. Doe dit niet te lang om te voorkomen dat het eiwit inzakt. De eiwitten zijn pas goed als je de kom omdraait en ze erin blijven hangen.
3 Voeg nu langzaam de poedersuiker toe. Roer het er met een spatel met een redelijke snelheid doorheen.
4 Voeg nu de maïzena toe. Stort de eiwitten op de bakplaat op een vel bakpapier en maak er vormpjes van.
5 Zet de bakplaat een kwartier in de oven en blijf erbij staan. Hoe langer de meringues erin staan, hoe droger ze worden. De meringues zijn klaar als de buitenkant hard is geworden.