Twentse bakleverworst van René Pluijm

2
15 min-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de appel in dunne reepjes, de bleekselderij in dunne plakjes en de paprika in dunne reepjes. Doe alles bij elkaar in een schaal. Pers de citroen uit en doe het citroensap erbij. Voeg nu het azijn en de olijfolie toe en breng de salade op smaak met zout en peper. Schep tot slot luchtig de rucola erdoor en verdeel de salade over 2 borden.
  • 2 Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de plakken worst aan beide zijden in 2 minuten bruin. Zet het vuur lager en laat ze vanbinnen gaar worden. Leg de plakken worst op de borden en giet er eventueel wat bakvocht overheen.

Twentse bakleverworst van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hawaïburger met aardappelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadoburgers met ovenfrites
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke courgettesoep met gevuld Twents brood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreelburgers met zuurkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept