Kipfilet gevuld met pesto en parmaham

2
35 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C
  • 2 Verwijder eventuele peesjes uit de kipfilet
  • 3 Snijd de kipfilet in de lengterichting open
  • 4 Leg hier om en om wat plakjes tomaat en mozzarella tussen
  • 5 Smeer de kipfilet in met pesto
  • 6 Strooi er zout en peper over
  • 7 Omwikkel het geheel met parmaham (steek er eventueel een prikkertje in om vast te zetten)
  • 8 Vet de ovenschaal (-tjes) in met olijfolie en leg de kip erin
  • 9 Zet de ovenschaal(-tjes) circa 25 minuten in het midden van de oven tot de kip gaar is1
  • 0 Lekker met pasta en tomatensaus en een ovenschoteltje van gemengde groenten, knoflook en verse kruiden

Kipfilet gevuld met pesto en parmaham is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept