Zoek
Kipfilet gevuld met pesto en parmaham
2
35 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 kipfilets
1 tomaat, in dunne plakken
1 bolletje mozzarella, in dunne plakjes
1 eetlepel groene pesto
zout
versgemalen peper
4 plakken parmaham
olijfolie
1 grote ovenschaal of 2 kleine
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C
2
Verwijder eventuele peesjes uit de kipfilet
3
Snijd de kipfilet in de lengterichting open
4
Leg hier om en om wat plakjes tomaat en mozzarella tussen
5
Smeer de kipfilet in met pesto
6
Strooi er zout en peper over
7
Omwikkel het geheel met parmaham (steek er eventueel een prikkertje in om vast te zetten)
8
Vet de ovenschaal (-tjes) in met olijfolie en leg de kip erin
9
Zet de ovenschaal(-tjes) circa 25 minuten in het midden van de oven tot de kip gaar is1
0
Lekker met pasta en tomatensaus en een ovenschoteltje van gemengde groenten, knoflook en verse kruiden
Kipfilet gevuld met pesto en parmaham is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept