Kabeljauwschotel van Jaap Kwakman

2
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  • 2 Zet een pan met water op om de rijst in te koken en breng het water aan de kook.
  • 3 Doe de oestersaus en de ketjap in een ovenschaal.
  • 4 Leg de vis erbovenop en leg de uien, paprikablokjes, preiringen en cherrytomaten eromheen.
  • 5 Doe de schaal in de oven en bak de vis in 20 minuten gaar.
  • 6 Kook ondertussen de rijst gaar zoals staat omschreven op de verpakking.
  • 7 Haal de vis uit de oven als de kabeljauw gaar is en laat de schaal iets afkoelen.
  • 8 Strooi de fetablokjes en de pijnboompitten eroverheen en serveer met de rijst.

Kabeljauwschotel van Jaap Kwakman is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept