2 Wil je de burger gevuld met kaas? Kies dan een kaas naar voorkeur, de een houdt van pittig, de ander van romig. Zo is €™t leven! Maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt de burger ook zonder kaas gebruiken!
4 Leg op vier van de plakjes wat kaas en daarop de overgebleven vier burgers en druk de randjes goed aan. Zet de burgers in de koelkast om stevigheid te krijgen en maak ondertussen de saus. Dat doe je heel eenvoudig; de ingrediënten snijden en mengen met mayonaise.
5 Als het tijd is om te eten: de burgers aan de buitenkant mooi bruin bakken of grillen. De kunst is om dit mooie vlees niet te doorbakken, dat gaat ten koste van smaak! Na het kort om en om bakken de burgers in aluminiumfolie wikkelen of op een warme plek (80 graden Celsius) wegzetten.
6 De broodjes licht beboteren en even grillen, daarna beleggen met sla, tomaat en een lepeltje saus. Nu kunnen de burgers erbovenop en eventueel een kapje brood. De bedoeling is dat de kaas mooi smelt zodra je een hap neemt!