1 Snijd de kippendijen in tweeën. Verwarm de olie en de boter in een grote pan. Bak de stukken kippendij om en om bruin en haal de kip uit de pan.
2 Bak in het overgebleven vet de ui zacht. Pers boven de pan de tenen knoflook uit en voeg de soepgroente toe. Roer daarna de tomatenpuree, de bouillonblokjes en de kerrie erdoor- heen. Alles plakt nu enorm aan elkaar. Laat het mengsel op een zacht vlammetje even trekken.
3 Doe de gebakken kip er weer bij, samen met de aardappelen en de kousenband. Vul de pan met kokend water tot het gerecht helemaal onder water staat. Laat minimaal anderhalf uur zachtjes pruttelen op laag vuur.
4 Pel de eieren en doe ze in de pan. Laat het mengsel nog een half uur op zacht vuur staan. Roer regelmatig.
5 Vul de borden voor de helft met het roti-mengsel. Serveer er los gekookte spitskool en extra kousenband bij.