Vissticks met aardappelschijfjes en rode kool met appeltjes

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de vissticks 5 minuten in vloeibare margarine van Blue Band in een koekenpan aan elke kant totdat ze mooi goudbruin krokant zijn
  • 2 Frituur de aardappelschijfjes in 5 minuten goudbruin op 180°C
  • 3 Warm de rode kool met appeltjes op in de magnetron totdat deze door en door warm is
  • 4 Serveer de vissticks op een bord samen met de aardappelschijfjes en de rode kool

Vissticks met aardappelschijfjes en rode kool met appeltjes is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenfilet met salie-appeltjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige appeltjes met kaneel uit de oven
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met aardappelwafeltjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse vissticks met citroenmayo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept