Stoofpotje van kip, champignons en ERU Creme de Brie

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  • 2 Verwarm de olijfolie en bak hierin de kipfilet goudbruin
  • 3 Voeg de uien en de knoflook toe
  • 4 Blus af met 2,5 dl water en laat dit op een laag vuur met gesloten deksel ca. 10 minuten stoven
  • 5 Voeg de rozemarijn, peper en zout, 125 ml water, kookroom, ERU Creme de Brie en de champignons toe
  • 6 Breng het geheel al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat alles nog 15 minuten zachtjes stoven
  • 7 Strooi er de peterselie over en serveer met de rijst

Stoofpotje van kip, champignons en ERU Creme de Brie is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept