2 Snijd het kapje van de paprika's. Snijd de paprika's in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en witte zaadlijsten en snijd de paprika's in kleine stukjes
3 Pel de uien en snijd ze in heel dunne ringen
4 Doe de yoghurt in de kom
5 Pers de knoflook uit. Roer de knoflook en de bieslook door de yoghurt
6 Breng de yoghurt op smaak met zout
7 Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan
8 Doe het shoarmavlees in de pan en bak het in ongeveer 15 minuten op een middelmatig vuur gaar. Schep het vlees tijdens het bakken af en toe om
9 Snijd de stokbroden in de lengte door en leg de helften op een grote schaal. Druk met een duim of opscheplepel de binnenkant van het stokbroden iets in, zodat er een holte ontstaat1
0 Schep hier het shoarmavlees in1
1 Strooi stukjes paprika over het vlees en leg er uiringen op. Schep er een beetje yoghurtknoflooksaus bovenop. Iedereen snijdt een stuk stokbrood voor zichzelf af
stokbrood shoarma met knoflookyoghurt is een recept van Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Shoarmabroodjes met groenteballetjes en wortel-sinaasappelsalade