Zoek
Couscoussalade met noten en rozijnen
4
25 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
185 gram Port salut
300 gram couscous
1 komkommer
2 tomaten
2 lente-uitjes
75 gram gezouten amandelen
50 gram rozijnen of krenten
3 eetlepels koriander
1 citroen
olijfolie
1 theelepel kaneel
versgemalen peper en zout
Bereiding
1
Maak de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
2
Snijd de kaas in kleine blokjes
3
Snijd de komkommer in de lengte door en verwijder met een lepel de zaadlijsten en snijd de komkommer dan in kleine blokjes
4
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaat ook in blokjes. Snijd als laatste de lente-ui in ringetjes
5
Meng alles samen met de amandelen, rozijnen en fijngehakte koriander door de iets afgekoelde couscous
6
Breng de couscoussalade verder op smaak met de rasp van de citroen, de olijfolie, de kaneel, de versgemalen peper en zout
Couscoussalade met noten en rozijnen is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min
Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept