Brownie van witte chocolade

4
70 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de barbecue klaar voor indirect grillen op 180 graden Celsius.
  • 2 Indirect grillen beteken geen directe hitte in het midden, maar grillen met het deksel op de barbecue.
  • 3 Vet een brownie-bakvorm in.
  • 4 Smelt de boter en 180 gram witte chocolade in een steelpan op het gasfornuis op een laag vuur.
  • 5 Haal de pan van het vuur en laat dit iets afkoelen.
  • 6 Klop in een kom de eieren met de suiker en het vanille-extract en meng dit door het boter/chocolade mengsel.
  • 7 Roer de bloem en het zout erdoor tot alles goed gemengd is.
  • 8 Schep het beslag in de ingevette bakvormen bestrooi de 'brownie' met de witte chocoladestukjes en pijnboompitten.
  • 9 Bak de brownie 40 tot 45 minuten op de barbecue, totdat een satéprikker er schoon uitkomt.1
  • 0 Laat de brownie ongeveer 10 minuten in de bakvorm afkoelen en snijd hem dan in vierkante stukjes.

Brownie van witte chocolade is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Browniesandwich met banaan
1 uur-
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept