Zomerfruitcrumble

4
170 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het fruit in een kom en voeg de port, de granaatappelsap, het kaneelstokje en de 6 eetlepels bruine suiker toe.
  • 2 Laat het fruit zeker 2 uur marineren.
  • 3 Haal het kaneelstokje eruit en doe het fruit in een vergiet.
  • 4 Vang het sap op en serveer dat bij het dessert in een likeurglaasje.
  • 5 Vul de schaaltjes met het fruit, zodra het voldoende is uitgelekt.
  • 6 Roer de boter, de bloem, de bruine suiker, de kristalsuiker, het vanillestokje, wat zout en de koekkruiden door elkaar.
  • 7 Verdeel dit over 4 schaaltjes.
  • 8 Zorg dat de barbecue ongeveer 190 graden Celsius is.
  • 9 Zet de schaaltjes voor 30 minuten naast de hete kolen op de barbecue met het deksel erop.1
  • 0 Zet de luchttoevoerschuifjes open.

Zomerfruitcrumble is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker