Zwitserse roomtaart met vers fruit

6
20 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de custard klaar zoals staat omschreven op de verpakking.
  • 2 Laat de custard afkoelen met een vel plasticfolie erop, zodat er geen vel op komt te liggen.
  • 3 Voeg aan de afgekoelde custard de slagroom toe.
  • 4 Spatel de slagroom heel rustig en luchtig door de custard.
  • 5 Ga hiermee door totdat het mengsel een egale kleur heeft gekregen.
  • 6 Schep niet langer door dan noodzakelijk is, anders schep je de lucht eruit en wordt het een zware massa.
  • 7 Doe de room in de spuitzak en voorzie de taartbodem van een dikke laag room.
  • 8 Laat dit even staan zodat de smaken in elkaar overlopen.
  • 9 Zorg ervoor dat het fruit gewassen en goed uitgelekt is.1
  • 0 Verdeel het fruit vlak voordat je de taart gaat serveren over de laag room.

Zwitserse roomtaart met vers fruit is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept