Aspergerisotto met muntpesto

4
45 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd van beide asperges een plakje van de onderzijde en snijd ze in stukjes van 3 cm.
  • 2 Kook de asperges in een bodem water met zout in 15 min. beetgaar.
  • 3 Maak intussen de muntpesto: pureer met de staafmixer de munt met de knoflook, de pijnboompitten en de olijfolie.
  • 4 Meng 2-3 el kaas en zout en peper naar smaak door de pesto.
  • 5 Verhit in een hapjespan de olijfolie.
  • 6 Fruit de sjalot.
  • 7 Schep de risotto erdoor en bak tot de korrels glanzen en glazig zijn. Schenk er de wijn bij.
  • 8 Laat de rijst op laag vuur de wijn opnemen.
  • 9 Voeg de bouillon in 3 porties toe en kook de risotto in 15-20 min. zachtjes gaar. Roer regelmatig.1
  • 0 Neem de pan van het vuur. Schep er de aspergestukjes, de crème fraîche en de rest van de kaas door. Breng op smaak met zout en peper.1
  • 1 Schep de risotto in 4 diepe borden. 1
  • 2 Schep er een lepel muntpesto op en rasp er nog een beetje extra parmezaanse kaas over.

Aspergerisotto met muntpesto is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Peultjes met muntpestoboter
20 min -
Bekijk recept
Muntpesto
Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met muntpesto en garnalen
Bekijk recept
Citrus en dadels met muntpesto en zoetgemarineerde tomaatjes
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept

Aspergerisotto met parmaham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrierisotto Met Champignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergerisotto
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Aspergerisotto
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept