Aardappel in het vuur van René Pluijm

6
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels voor en snijd ze doormidden. Twee recepten:
  • 2 Recept 1: Pak een vel aluminiumfolie en smeer dit in met een drupje olijfolie.
  • 3 Snijd de aardappel een beetje in, voeg zout, peper, gesneden rozemarijn, basilicum en knoflook toe.
  • 4 Vouw dicht en laat 5 minuten garen tussen de kooltjes.
  • 5 Serveer met crème fraîche.
  • 6 Recept 2: Snijd dunne schilletjes (julienne) zonder het wit van de citrus (de sinaasappel en de citroen).
  • 7 Doe er laurier en knoflook bij.
  • 8 Pak een vel aluminiumfolie, leg de ingesneden aardappel erop, samen met olijfolie, zout, peper en het schilletjesmengsel.
  • 9 Vouw dicht en laat 5 minuten garen tussen de kooltjes.

Aardappel in het vuur van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept