Zoek
Toscaans gehaktbrood met basilicumsaus
4
60 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 gram pijnboompitten
3 beschuiten, fijn verkruimeld
2 eieren
6 eetlepels pesto
zout en versgemalen peper
750 gram rundergehakt
125 ml zure room (Melkan)
150 ml magere yoghurt (Melkan)
2 sjalotjes gesnipperd
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200oC
2
Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan lichtbruin
3
Meng de beschuiten, eieren, 4 eetlepels pesto, 1/2 theelepel zout, peper en pijnboompitten door het gehakt
4
Vorm er een grote worst van en leg deze op een bakplaat
5
Bak het gehaktbrood in het midden van de oven in circa 40 minuten gaar
6
Laat het gehaktbrood 10 minuten rusten voor u het aansnijdt
7
Meng intussen de zure room met de yoghurt, de sjalotjes en de rest van de pesto
8
Leg het gehaktbrood op een plank, snijd er plakken van en serveer ze met de basilicumsaus
Toscaans gehaktbrood met basilicumsaus is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met basilicumsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlofschotel met kaassaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met kip en broccoli
25 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met varkensreepjes
20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept