Aardbeientaart

6
60 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de bladerdeeglapjes ontdooien
  • 2 Vet de springvorm in en bekleed deze met het deeg
  • 3 Druk de naden met duim en wijsvinger goed tegen elkaar
  • 4 Prik het deeg hier en daar in met een vork
  • 5 Leg er bakpapier of aluminiumfolie op en de blindbakvulling (deze is na het bakken niet meer te eten maar wel weer voor blindbakken te gebruiken).
  • 6 Bak het deeg maximaal 10 minuten of tot het goudbruin is
  • 7 Verwijder intussen de kroontjes van de aardbeien
  • 8 Roer de mascarpone zacht met sinaasappellikeur en sinaasappelsap
  • 9 Bestrijk de iets afgekoelde taartbodem met het mascarponemengsel1
  • 0 Verdeel de aardbeien erover en bestrijk deze met lauwwarme jam

Aardbeientaart is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeientaart met Thaïse basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientaart
85 min
Bekijk recept
Frisse aardbeientaart met frambozen en bessen
60 min- Nagerecht
Bekijk recept
Open aardbeientaart
25 min Gebak
Bekijk recept

Aardbeientaart met Thaïse basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientaart
85 min
Bekijk recept
Frisse aardbeientaart met frambozen en bessen
60 min- Nagerecht
Bekijk recept
Open aardbeientaart
25 min Gebak
Bekijk recept