Chocoladetaartje van Wendy de Laat

6
12 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bedek een kleine bakvorm met bakpapier.
  • 2 Doe alle ingrediënten in een blender en blend ze fijn en glad.
  • 3 Schep het mengsel in de bakvorm en zet minimaal 12 uur in de koelkast.
  • 4 Hiermee maak je een klein taartje.
  • 5 Als je een grotere taart wilt maken, verdubbel (of verdrievoudig) je de hoeveelheden.
  • 6 Serveer met frambozen en/of bosbessen en kokosroom.
  • 7 Kokosroom maak je door van een blikje kokosmelk de dikke laag van de vloeibare af te scheppen en hier even de mixer op te zetten.

Chocoladetaartje van Wendy de Laat is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Couscouspilav met kipfilet en rode-wijnjus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met spinazie en ricotta
Bekijk recept
Gebakken kreeft, bisquesaus met curry, krokante groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crêpes Suzette stap-voor-stap
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje voor 2
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje met yoghurtijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidig chocoladetaartje
45 min Nagerecht
Bekijk recept