Zoek
Avocado met Mexicaanse salsa
2
20 min-
Coop recepten
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 tomaten, ontveld, in stukken
1 rode ui, gepeld, in stukken
1 eetlepel citroensap
Snufje zout
2 teentjes knoflook, ontveld
1 theelepel suiker
2 eetlepels fijngehakte peterselie of bieslook
1 theelepel tabasco
1 eetlepel kappertjes
1 rijpe avocado
handje slablaadjes
Bereiding
1
Pureer voor de salsa de stukken tomaat en ui, citroensap, zout, knoflook, suiker, peterselie en tabasco in een keukenmachine.
2
Schenk deze salsa in een kom.
3
Roer de kappertjes erdoor.
4
Snijd de avocado overlangs door.
5
Draai de helften van elkaar en verwijder de pit.
6
Hol de avocado uit zodat er ruim een 1/2 cm vruchtvlees in de schil blijft.
7
Snijd het verwijderde vruchtvlees in schijven.
8
Schep de salsa op de twee uitgeholde avocadohelften.
9
Garneer het gerecht met de schijven avocado en enkele slablaadjes.
Avocado met Mexicaanse salsa is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept