Avocado met Mexicaanse salsa

2
20 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer voor de salsa de stukken tomaat en ui, citroensap, zout, knoflook, suiker, peterselie en tabasco in een keukenmachine.
  • 2 Schenk deze salsa in een kom.
  • 3 Roer de kappertjes erdoor.
  • 4 Snijd de avocado overlangs door.
  • 5 Draai de helften van elkaar en verwijder de pit.
  • 6 Hol de avocado uit zodat er ruim een 1/2 cm vruchtvlees in de schil blijft.
  • 7 Snijd het verwijderde vruchtvlees in schijven.
  • 8 Schep de salsa op de twee uitgeholde avocadohelften.
  • 9 Garneer het gerecht met de schijven avocado en enkele slablaadjes.

Avocado met Mexicaanse salsa is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept