Zoek
Biefreepjes en groente uit de wok
4
30 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 uien
1 rode paprika
250 gram haricots verts of sperziebonen
250 gram broccoli
400 gram (kogel)biefstuk
1 eetlepel sesamzaad
4 eetlepels arachide- of zonnebloemolie
1/4 liter vleesbouillon
1 eetlepel sesamolie
2 eetlepels sojasaus (ketjap asin)
Bereiding
1
Snijd de gepelde uien in dunne ringen
2
Maak de paprika schoon: verwijder het kapje, de zaadlijsten en zaadjes
3
Snijd de paprika in de lengte in dunne repen
4
Maak de haricots verts schoon
5
Snijd de broccoli in roosjes. Snijd dikke, geschilde stelen van de broccoli enkele malen in de lengte door
6
Snijd het vlees in smalle repen
7
Rooster de sesamzaadjes lichtbruin in enkele druppels olie in een kleine koekenpan. Schep ze uit de pan in een kom.
8
Verhit de arachideolie in de wok
9
Roerbak de biefreepjes ongeveer 1 minuut. Schep ze uit de wok in een kom en dek af met aluminiumfolie1
0
Bak de uiringen in de olie in de wok zacht en glazig1
1
Voeg de groenten toe en roerbak deze enkele minuten. 1
2
Giet de bouillon in de wok en breng aan de kook1
3
Voeg na 5 minuten de biefreepjes, sesamolie en sojasaus toe.1
4
Schep alles goed door elkaar en verwarm alles nog een 1 minuut. Strooi ten slotte de sesamzaadjes erover.
Biefreepjes en groente uit de wok is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise woknoedels met groenten en biefreepjes
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefreepjes met risottotaart
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoen met gember en biefreepjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spicy biefreepjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept