Carpaccio van René Pluijm

6
10 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de carpaccio op de borden.
  • 2 Maak de saus door de mayonaise, de slagroom, het citroensap, de mosterd, de cognac en de witte peper met elkaar te mensen. Druppel wat saus over de 6 porties.
  • 3 Garneer met een paar blaadjes rucola, wat geschaafde Parmezaanse kaas en wat pijnboompitten.

Carpaccio van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept