Visragout met lassie Basmati rijst

6
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de visfilet in ruim water met het bouillonblokje tot de vis gaar is
  • 2 Snijd de ui fijn en smoor deze circa 10 minuten in een kookpan
  • 3 Doe de bloem erbij en roer dit door de boter met ui tot het een korrelig mengsel wordt
  • 4 Voeg langzaam net zoveel visbouillon toe tot een smeuige massa ontstaat
  • 5 Voeg de vis en de garnalen toe en kruid met peper en peterselie
  • 6 Doe er als laatste de creme fraiche bij
  • 7 Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • 8 Roer er een klontje boter door en vul de rijstrand
  • 9 Stort de rand op een bord en vul deze met de visragout1
  • 0 Serveer met een frisse komkommer/tomatensalade

Visragout met lassie Basmati rijst is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Prei-visragout met salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met visragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met bladerdeeg
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met rijst en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept