Zoek
Visragout met lassie Basmati rijst
6
25 min-
Coop recepten
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 ui
peper
peterselie
1 visboullionblokje
400 gram Basmati rijst van Lassie (als alternatief kunt u de toverrijst van Lassie gebruiken)
800 gram kabeljauwfilet (of een andere witvis)
200 gram bloem
100 gram boter/ margarine
200 gram Noorse garnalen
125 ml creme fraiche
Bereiding
1
Kook de visfilet in ruim water met het bouillonblokje tot de vis gaar is
2
Snijd de ui fijn en smoor deze circa 10 minuten in een kookpan
3
Doe de bloem erbij en roer dit door de boter met ui tot het een korrelig mengsel wordt
4
Voeg langzaam net zoveel visbouillon toe tot een smeuige massa ontstaat
5
Voeg de vis en de garnalen toe en kruid met peper en peterselie
6
Doe er als laatste de creme fraiche bij
7
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
8
Roer er een klontje boter door en vul de rijstrand
9
Stort de rand op een bord en vul deze met de visragout1
0
Serveer met een frisse komkommer/tomatensalade
Visragout met lassie Basmati rijst is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei-visragout met salade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met visragout
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met bladerdeeg
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met rijst en groente
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept