Huzarensalade

8
180 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in blokjes.
  • 2 Zet het op met 500 ml water en zout.
  • 3 Laat het vlees afgedekt op een laag pitje ongeveer twee uur trekken.
  • 4 Haal het vlees uit de pan, laat het afkoelen en snijd het in nog kleinere blokjes.
  • 5 Bewaar de bouillon.
  • 6 Boen de aardappelen schoon en kook€¨ze in de schil gaar.
  • 7 Giet ze af, pel de nog warme aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
  • 8 Doe de blokjes in een kom en schenk er 5 eetlepels bouillon, de olie en de azijn over.
  • 9 Schep alles luchtig om. 1
  • 0 Voeg het kleingesneden vlees, de ui, de augurk en de appel toe en meng alles goed door elkaar. 1
  • 1 Breng de salade op smaak met azijn, zout en versgemalen peper. 1
  • 2 Zet de salade een half uurtje weg, zodat de smaken goed kunnen mengen.1
  • 3 Schik de gewassen sla op een schaal en verdeel de huzarensalade erover.1
  • 4 Snijd€¨ de tomaten en eieren in partjes en maak de salade op met de tomatenpartjes, eieren, augurken en zilveruitjes.

Huzarensalade is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Huzarensalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade met beenham
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade met bietjes en haring
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Huzarensalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade met beenham
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huzarensalade met bietjes en haring
20 min Bijgerecht
Bekijk recept