Fruit-chocoladetaartje

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 220 graden Celsius.
  • 2 Beboter 4 vormpjes.
  • 3 Strooi het cacao- poeder in de vormpjes.
  • 4 Smelt boter en chocolade in een kom boven een pan met water op laag vuur.
  • 5 Klop de eieren met de suiker met de mixer tot een stevig geheel.
  • 6 Laat het chocolademengsel een beetje afkoelen en spatel voorzichtig door het eimengsel.
  • 7 Voeg amandelpoeder toe.
  • 8 Vul de bakjes tot 2/3 met beslag.
  • 9 Bak 14 minuten in de oven. 1
  • 0 Haal uit de oven en serveer direct. 1
  • 1 Maak de taartjes extra romantisch met gesui- kerde rozenblaadjes. 1
  • 2 Smeer hiervoor onbespoten rozenblaadjes in met eiwit en bestrooi ze met fijne kristalsuiker. 1
  • 3 Droog ze op 35 graden Celsius in de oven. Let op: de rozenblaadjes zijn niet eetbaar.

Fruit-chocoladetaartje is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje voor 2
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje met yoghurtijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidig chocoladetaartje
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept