Zoek
Fruit-chocoladetaartje
4
30 min-
Coop recepten
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
85 g roomboter plus extra om te smeren
2 el cacaopoeder
160 g donkere chocolade
3 grote eieren
50 g suiker
2 el amandelpoeder
poedersuiker
Bereiding
1
Verwarm de oven op 220 graden Celsius.
2
Beboter 4 vormpjes.
3
Strooi het cacao- poeder in de vormpjes.
4
Smelt boter en chocolade in een kom boven een pan met water op laag vuur.
5
Klop de eieren met de suiker met de mixer tot een stevig geheel.
6
Laat het chocolademengsel een beetje afkoelen en spatel voorzichtig door het eimengsel.
7
Voeg amandelpoeder toe.
8
Vul de bakjes tot 2/3 met beslag.
9
Bak 14 minuten in de oven. 1
0
Haal uit de oven en serveer direct. 1
1
Maak de taartjes extra romantisch met gesui- kerde rozenblaadjes. 1
2
Smeer hiervoor onbespoten rozenblaadjes in met eiwit en bestrooi ze met fijne kristalsuiker. 1
3
Droog ze op 35 graden Celsius in de oven. Let op: de rozenblaadjes zijn niet eetbaar.
Fruit-chocoladetaartje is een recept van
Coop recepten
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladetaartje
- 10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje voor 2
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje met yoghurtijs
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidig chocoladetaartje
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept