Cocktail met roze garnalen en knoflooksaus van René Pluijm

2
12 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels, laat ze afkoelen en snijd ze klein.
  • 2 Breek een ei boven een zeef.
  • 3 De dunne eiwitten stromen er doorheen waardoor het makkelijker wordt om het ei te pocheren.
  • 4 Zet een pan met water op, breng dit aan de kook en voeg een scheutje azijn toe.
  • 5 Hierdoor stollen de eiwitten beter.
  • 6 Als het water zachtjes kookt, maak je een draaikolk in het water met een lepel.
  • 7 Giet dan het ei erin en laat het 3 tot 5 minuten zachtjes koken.
  • 8 3 minuten voor een zachte eidooier, 5 minuten voor een harder ei.
  • 9 Schep het ei eruit en laat het uitlekken.1
  • 0 Verdeel de aardappels over twee schaaltjes. 1
  • 1 Voeg de garnalen toe en leg hier het gepocheerde eitje op.1
  • 2 Maak af met flinke lik knoflooksaus.

Cocktail met roze garnalen en knoflooksaus van René Pluijm is een recept van Coop recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roomijs bonbon met geschaafde chocolade van René Pluijm
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van zalmfilet, avocado en groenten van René Pluijm
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met ham, buffelmozzarella en dressing van René Pluijm
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbief op groenten en kruiden van René Pluijm
90 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min Snack
Bekijk recept