1 Maak een tapenade voor op het brood door de zwarte olijven fijn te hakken en te mengen met 1 ontvelde en in blokjes gesneden vleestomaat, en 1 gesnipperd sjalotje
2 Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes of reepjes. Verdeel de prei in smalle ringetjes
3 Verhit de olie en roerbak hierin de paddestoelen en de prei 2 minuten
4 Doe de champignonsoep erbij
5 Voeg geen of heel weinig water toe, want de soep vormt de saus
6 Verwarm al roerend de massa
7 Verkruimel de kaas en smelt deze in de saus
8 Roer de kerriepoeder erdoor
9 Verdun de ragout eventueel met een beetje melk of koffieroom1
0 Rooster de sneetjes brood1
1 Bestrooi de ragout met bieslook1
2 Serveer het brood met de boter en de tapenade erbij
Paddestoelenragout met kruidenboter is een recept van Coop recepten