2 Breng een pan water aan de kook en neem een hittebestendige bak die op de pan past. Doe daar de pure chocolade en de boter in en laat deze al roerend smelten
3 Mix de suiker met de eieren met behulp van een keuken- machine of mixer totdat het geheel lobbig is
4 Spatel hier vervolgens de gesmolten pure chocolade en de boter doorheen, samen met de bloem en het zout
5 Meng als laatste de stukjes witte chocolade door de massa
6 Stort het mengsel op een bakplaat met vetvrij papier
7 Bak het geheel gedurende circa 15 minuten op 180°C
8 Laat de brownie afkfkoelen en snijd er rechthoekjes van
9 Maak op de brownie een۬ bedje van chocoladevlokken1
0 De skeletvorm۬kunt u bestellen bij www.partysweet.nl1
1 Smelt witte chocolade au bain-marie en €¨koel deze, al roerend, terug naar 28°C.€¨Giet het dan in de skeletvorm en steek het€¨ skelet in de brownie.