Beef aardappelsalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Bak de aardappelschijfjes met de oregano in een scheut olijfolie op middelhoog vuur in 12€“15 min. aan beide kanten knapperig en goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Bestrooi ze met zout en peper. 2 Verhit een grillpan tot-ie gloeiend heet is. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze tot ze jouw gewenste gaarheid hebben bereikt. Laat ze 10 minuten rusten en snijd ze in reepjes. 3 Meng de aardappelschijfjes, lente-uitjes, sperziebonen, sla en radijsjes in een grote kom. Voor de dressing: meng de ingrediënten in een kleine kom of een jampotje en sprenkel er wat van over de salade. Serveer met de biefstukreepjes en geef de rest van de dressing erbij. Per portie 473 kcal, 32,2 g vet (8,5 g verzadigd), 27,1 g eiwit, 16,2 g koolhydraten, 2,5 g suikers

Beef aardappelsalade is een recept van Jamie magazine

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept