1 Bak de aardappelschijfjes met de oregano in een scheut olijfolie op middelhoog vuur in 12€“15 min. aan beide kanten knapperig en goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Bestrooi ze met zout en peper. 2 Verhit een grillpan tot-ie gloeiend heet is. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze tot ze jouw gewenste gaarheid hebben bereikt. Laat ze 10 minuten rusten en snijd ze in reepjes. 3 Meng de aardappelschijfjes, lente-uitjes, sperziebonen, sla en radijsjes in een grote kom. Voor de dressing: meng de ingrediënten in een kleine kom of een jampotje en sprenkel er wat van over de salade. Serveer met de biefstukreepjes en geef de rest van de dressing erbij. Per portie 473 kcal, 32,2 g vet (8,5 g verzadigd), 27,1 g eiwit, 16,2 g koolhydraten, 2,5 g suikers