Carpaccio van coquilles met hazelnootboter en champignoncrumble

2
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de champignons in kleine blokjes.
  • 2 Bak ze in 1 el olijfolie en voeg 1 el limoensap toe. Bestrooi met panko en roerbak tot de crumble goudbruin is. Breng op smaak met grof zeezout en peper.
  • 3 Smelt de boter tot een hazelnootkleur. Voeg er naar smaak wat worcestershiresaus aan toe en een beetje maïszetmeel (gemengd met water). Kruid met peper en zout.
  • 4 Snij de coquilles met een scherp mes in fijne plakjes. Leg dakpansgewijs op borden.
  • 5 Lepel wat van de hazelnootboter over de coquilles, werk af met de crumble en eventueel wat bieslook.

Carpaccio van coquilles met hazelnootboter en champignoncrumble is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept