Beursjes met kaas

12
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Verbrokkel de gorgonzola en vermeng het met de room. Breng op smaak met peper.
  • 3 Schil de peer, verwijder het klokhuis. Snij in blokjes en vermeng met de kaasroom.
  • 4 Snij uit het brickdeeg rondjes van ca. 12 cm. Lepel in het midden wat van het mengsel en bind met een spriet bieslook dicht tot een beursje.
  • 5 Bestrijk de beursjes met gesmolten boter en zet ze 15 minuten in de oven.

Beursjes met kaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Beursjes van zeelekkers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante beursjes met appel, peer en rozijnen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante beursjes met pensen, appels en noten
Voorgerecht
Bekijk recept
Beursjes met chocolade en sinaasappel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept