Glühwein warm-koud

6
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de schil van 1 citroen.
  • 2 Breng het sinaasappelsap, het cassissap, de citroenschil en de suiker aan de kook. Haal het daarna van het vuur en voeg de glühweinkruiden toe. Laat het 30 minuten trekken. Zeef.
  • 3 Doe de helft van het mengsel in een schaal en zet 4 uur in de diepvriezer.
  • 4 Roer de eiwitten net voor het serveren door de andere helft.
  • 5 Schraap de bevroren glühwein met een vork tot granité en verdeel over de glazen.
  • 6 Klop de eiwit-wijn schuimig au bain-marie en verdeel over de granité. Serveer meteen.

Glühwein warm-koud is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Gluhwein Op Zweedse Wijze
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gluhwein
30-60 min -
Bekijk recept
Gluhwein 2
0 min
Bekijk recept