1 Verkruimel de koekjes en meng met de gesmolten boter.
2 Verdeel een laagje over de bodem van de glaasjes en druk goed aan. Laat een halfuur opstijven in de koelkast. Week ondertussen de gelatineblaadjes in koud water.
3 Klop de eieren los met de suiker en vanillesuiker.
4 Smelt de chocolade met 2 el melk.
5 Klop de room stijf.
6 Verwarm het citroensap en los er de uitgeknepen gelatine in op.
7 Meng eerst de plattekaas en vervolgens de opgeloste gelatine door het eiermengsel.
8 Spatel de room en gesmolten chocolade door het mengsel.
9 Verdeel over de glaasjes. 1
0 Laat opstijven in de koelkast gedurende 2 uur. 1
1 Werk de glaasjes af met een lepeltje advocaat en wat witte chocoladeschilfers.
Cheesecake in een glaasje is een recept van Libelle Lekker