Cheesecake in een glaasje

4
35 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel de koekjes en meng met de gesmolten boter.
  • 2 Verdeel een laagje over de bodem van de glaasjes en druk goed aan. Laat een halfuur opstijven in de koelkast. Week ondertussen de gelatineblaadjes in koud water.
  • 3 Klop de eieren los met de suiker en vanillesuiker.
  • 4 Smelt de chocolade met 2 el melk.
  • 5 Klop de room stijf.
  • 6 Verwarm het citroensap en los er de uitgeknepen gelatine in op.
  • 7 Meng eerst de plattekaas en vervolgens de opgeloste gelatine door het eiermengsel.
  • 8 Spatel de room en gesmolten chocolade door het mengsel.
  • 9 Verdeel over de glaasjes. 1
  • 0 Laat opstijven in de koelkast gedurende 2 uur. 1
  • 1 Werk de glaasjes af met een lepeltje advocaat en wat witte chocoladeschilfers.

Cheesecake in een glaasje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min Nagerecht
Bekijk recept

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept