Foie gras met sint-jakobsvruchten, witte kool en saus van witte port

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de gevogeltefond in met de witte port. Kruid met peper en zout.
  • 2 Snij de dadels in blokjes. Spoel de wittekool af en dep droog. Meng met de dadels, breng op smaak met peper, zout en een scheutje balsamico.
  • 3 Snij ronde plakjes uit de foie gras ter grootte van de sint-jakobsvruchten. Bak de sint-jakobsvruchten aan beide kanten op een hoog vuur in een braadpan met de boter. Bak ze niet te gaar. Kruid met peper en zout.
  • 4 Schik de foie gras op de gebakken sint-jakobsvruchten. Werk af met de witte kool en saus van witte port.

Foie gras met sint-jakobsvruchten, witte kool en saus van witte port is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept