3 Voor de coulis: Breng het mandarijnsap met het stukje gember en de suiker aan de kook en laat 5 minuten zachtjes sudderen. Verwijder dan de gember. Los het maïszetmeel op in water en bind er de coulis mee. Laat afkoelen.
4 Voor de moelleux: Klop de eieren met de dooier en de suiker tot een wit schuimig mengsel (minimaal 5 minuten met de mixer!). Smelt de boter samen met de chocolade au bain-marie. Roer er voorzichtig het eimengsel door. Zeef er de bloem bij en spatel die zachtjes door het mengsel. Bestrijk een siloconen vorm voor 6 muffins met boter en bestuif met bloem. Giet er het mengsel in. Bak ±8 minuten in de oven op 180°C.
5 Haal de moelleux uit de oven en wacht twee minuten, dan is het ontvormen kinderspel. Serveer meteen, met de mandarijncoulis.
Moelleux met mandarijncoulis is een recept van Libelle Lekker