Cocotte met ei en grijze garnalen

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter 4 ovenschaaltjes. Breek in elk schaaltje een ei en zet 5 minuten in de oven.
  • 2 Pel en snipper de sjalot. Stoof ‘m aan in wat boter en voeg er de wijn aan toe. Laat even inkoken en doe dan de room erbij. Laat even inkoken en doe de room erbij. Laat indikken tot een smeuïg sausje en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Voeg de garnalen, het citroensap en de koriander toe aan de saus.
  • 4 Haal de cocottes uit de oven en lepel er roomsaus over. Werk af met groen naar keuze en serveer.

Cocotte met ei en grijze garnalen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde zalm en zijn bouillon met shiitakes
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzen uit de oven
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnelle cocotte-eieren
10 min
Bekijk recept