Gegratineerde gehaktballetjes

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het gehakt met het ei, het uitgeperste knoflookteentje en het paneermeel. Maak er balletjes van.
  • 2 Snipper de sjalot fijn. Stoof aan en voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe. Blus met de rode wijn en voeg de oregano toe. Laat 15 minuten inkoken.
  • 3 Kook de risoni in gezouten water gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Bak ondertussen de gehaktballetjes goudbruin. Verwarm de grill van de oven voor. Stoof in een andere pan de spinazie aan in olijfolie en kruid met peper en zout. Leg de spinazie in een ingevette ovenschotel. Giet er de tomatensaus over en leg de gehaktballetjes erop. Verdeel er plukjes mozzarella tussen en zet 5 minuten onder de grill.
  • 5 Giet de risoni af. Meng er de gehakte peterselie, olijfolie, peper en zout door. Serveer met de gegratineerde gehaktballetjes.

Gegratineerde gehaktballetjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept