Fijne visfumet

12
55 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de uien, bleekselder, prei en venkel in stukken. Stoof de groenten aan in boter. Voeg de visgraten toe en laat even meestoven. 
  • 2 Blus met de wijn. Voeg de citroen in plakjes, het kruidentuiltje (peterseliestengels, tijm, laurier), de peperkorrels en zout toe. Schenk er water bij tot alles onderstaat.
  • 3 Breng aan de kook en laat 25 minuten zachtjes trekken, schuim geregeld af. Laat nog 30 minuten staan en zeef de bouillon.

Fijne visfumet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Sint-jakobsschelpen in bladerdeeg
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met saffraanroom
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Op vel gebakken roodbaarsfilets met venkelcompote
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept