1 Verwarm de oven op 180°C. Maak de lenteuien schoon en snipper ze fijn. Pel en snipper de knoflook.
2 Meng het gehakt met de lenteuien, knoflook, gember, koriander, chutney (of confituur) en paneermeel. Kruid met een snuifje cayennepeper, peper en zout. Rol dunne worstjes van het gehaktmengsel.
3 Snij het bladerdeeg in repen van ongeveer 5 cm breed. Leg op elke reep een gehaktworstje, vouw het deeg over de vulling en rol dicht. Druk de naad vast.
4 Snij elke rol in stukjes van 3 cm, maak bovenaan enkele inkervingen met een vork. Leg ze met de naad naar beneden op een met bakpapier bedekte bakplaat. Kwas in met het ei.
5 Bak de worstenbroodjes in 15 tot 20 minuten goudgeel en gaar. Serveer warm of koud.
Worstenbroodjes met kippengehakt is een recept van Libelle Lekker