Worstenbroodjes met kippengehakt

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 180°C. Maak de lenteuien schoon en snipper ze fijn. Pel en snipper de knoflook.
  • 2 Meng het gehakt met de lenteuien, knoflook, gember, koriander, chutney (of confituur) en paneermeel. Kruid met een snuifje cayennepeper, peper en zout. Rol dunne worstjes van het gehaktmengsel.
  • 3 Snij het bladerdeeg in repen van ongeveer 5 cm breed. Leg op elke reep een gehaktworstje, vouw het deeg over de vulling en rol dicht. Druk de naad vast.
  • 4 Snij elke rol in stukjes van 3 cm, maak bovenaan enkele inkervingen met een vork. Leg ze met de naad naar beneden op een met bakpapier bedekte bakplaat. Kwas in met het ei.
  • 5 Bak de worstenbroodjes in 15 tot 20 minuten goudgeel en gaar. Serveer warm of koud.

Worstenbroodjes met kippengehakt is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vol-au-vent
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenballetjes met bulgur
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische quiche met kip en juliennegroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soerabaja cupcake
45 min-
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Brabantse worstenbroodjes
15 min Snack
Bekijk recept
Roggeworstenbroodjes
30 min
Bekijk recept
Worstenbroodje met spinazie
Hoofdgerecht
Bekijk recept