Gevulde primeuraardappel met lente-ui en cheddar

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de aardappelen goed en kook ze in de schil beetgaar. Snij in de lengte een kapje van de aardappelen en hol ze uit.
  • 2 Spoel de lente-uitjes en snipper ze fijn, hou het witte en groene gedeelte apart. Snij de broccoli in kleine roosjes en kook ze beetgaar. Snij ze in nog iets kleinere stukjes.
  • 3 Meng het aardappelkruim met de broccoli, het witte gedeelte van de lente-ui en een scheutje room. Breng op smaak met citroensap, graanmosterd, peper en zout.
  • 4 Vul de aardappelen met de vulling, bestrooi met cheddar en zet ze 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

Gevulde primeuraardappel met lente-ui en cheddar is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla-tosti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept