Zalmfilet met pesto en kerstomaten

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid de zalm aan beide kanten met peper en zout. Leg 'm in een met olijfolie ingevette ovenschaal. Bestrijk de bovenkant rijkelijk met pesto.
  • 2 Leg de tomaatjes, de hele, ongepelde knoflook en de rozemarijn mee in de schaal bij de vis. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout. Zet ongeveer 15 minuten in de oven, of tot de vis gaar is.
  • 3 Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken. Meng de pasta met pesto naar smaak.
  • 4 Serveer de zalm met de tomaatjes en de pasta.

Zalmfilet met pesto en kerstomaten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept