Caesarsalade met kip (2)

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kipfilets in reepjes. Kruid met peper en zout. Bak ze goudbruin en gaar in een pan met wat olijfolie. Laat drogen op keukenpapier.
  • 2 Pel en halveer het knoflookteentje. Wrijf er de sneetjes brood mee in, snij het brood in blokjes. Bak ze goudbruin in een pan met wat olijfolie. Laat drogen op keukenpapier.
  • 3 Bak de plakjes bacon krokant in een pan met wat olie. Laat drogen op keukenpapier. Breek in stukken.
  • 4 Spoel de sla en scheur of snij hem in stukken. Spoel en halveer de tomaatjes. 
  • 5 Verdeel de sla over kommen of borden. Voeg de kip, de tomaatjes, de bacon en de croutons toe. Schep voorzichtig om.

Caesarsalade met kip (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Supersnelle caesarsalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde caesarsalade met tomaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept