Glaasjes met speculaas, rood fruit en mascarpone

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het rood fruit ontdooien in een zeefje (als je diepvriesfruit gebruikt). 
  • 2 Klop de eidooiers met de suiker tot een dikke witte massa. Klop er de mascarpone door. 
  • 3 Verkruimel de Bastognekoekjes grof, maar hou een beetje apart voor de afwerking.
  • 4 Meng het rood fruit voorzichtig met de frambozencoulis. Verdeel een beetje van de mascarponecrème over vier mooie glazen. Lepel er eerst wat fruit op, dan een laagje Bastognekoekkruimels. Herhaal. 
  • 5 Eindig met een laagje mascarponecrème. Werk af met wat grotere speculaaskruimels en een framboos en serveer. 

Glaasjes met speculaas, rood fruit en mascarpone is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept