Zoete ribbetjes met koolsalade

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de knoflook voor de marinade fijn. Meng met de rest van de ingrediënten.
  • 2 Leg de ribbetjes in een ruime schaal. Giet er de marinade over en dek af. Zet 1 nacht in de koelkast.
  • 3 Haal de ribbetjes uit de marinade, leg ze in aluminium bakjes. Zet het rooster op de barbecue niet te dicht bij de kolen en bak de ribbetjes in 25 min. gaar. Draai geregeld om en bestrijk ze elke 5 à 7 min. met marinade.
  • 4 Maak intussen de koolsalade. Schil en rasp de wortelen. Pel de ui, snij hem in dunne ringen. Maak de rodekool schoon en snij in fijne reepjes. Meng alles met de rozijnen, dille en komijn. Maak een dressing van de mayonaise en yoghurt, kruid met peper en zout.
  • 5 Serveer de ribbetjes met de salade en de dressing.

Zoete ribbetjes met koolsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept